Κίνα Flashlight Technologies Ltd.

Υψηλός - ποιότητα, καλύτερη υπηρεσία, λογική τιμή.

Αρχική Σελίδα

China Flashlight Technologies Ltd.

Κίνα China Flashlight Technologies Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα China Flashlight Technologies Ltd. Πιστοποιήσεις
Θέλω να πω ότι τα προϊόντα σας πολύ καλά. Σας ευχαριστώ για όλη την πρότασή σας, επίσης αγαθό μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

—— Ο κ. Abílio Cipriano

Πολύ εκτιμήστε για την επαγγελματική υπηρεσία & τα υψηλότερα πρότυπά σας - ποιοτικός έλεγχος, πολύ ευτυχής να σας ξέρει.

—— Ο κ. Johnifere

Εμπιστευόμαστε την ποιότητα των προϊόντων σας. Αυτό πάντα το καλύτερο. Κρατήστε αυτήν την μετάβαση, και θα καθιερώσουμε μια μακροπρόθεσμη εμπορική σχέση με σας.

—— Ο κ. μηδέν

Είμαι Online Chat Now

China Flashlight Technologies Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
China Flashlight Technologies Ltd. China Flashlight Technologies Ltd. China Flashlight Technologies Ltd. China Flashlight Technologies Ltd. China Flashlight Technologies Ltd. China Flashlight Technologies Ltd. China Flashlight Technologies Ltd. China Flashlight Technologies Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : CQS
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ετήσιες πωλήσεις : >lessthan$1,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2004
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Τα κύρια προϊόντα μας συμπεριλαμβανομένων των φακών έκτακτης ανάγκης/των υπαίθριων φανών/των ασταθών φανών δυναμό/των ηλιακών φορτιστών κινητών τηλεφώνων λαμπτήρων γραφείων ηλιακών κ.λπ. Meantimes μπορούμε επίσης να κατασκευάσουμε τα στοιχεία cOem σύμφωνα με το σχέδιο του πελάτη. Εκείνα τα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο ταξίδι/τη στρατοπέδευση/την καταστροφή/την έκτακτη ανάγκη και τα δώρα. Όλοι τους έχουν την πιστοποίηση ποιοτικής αρχής CE/RoHS/FCC/3C. Πολλά προϊόντα και η τεχνολογία έχουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματά τους, όπως το ραδιόφωνο δυναμό με το φακό, φορτιστής δυναμό, το φως έκτακτης ανάγκης αυτοκινήτων, τα ηλιακά ραδιόφωνα έχουν αποκτήσει τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, χρησιμότητας και σχεδίου.

Προκειμένου να προσαρμοστεί ο έντονος ανταγωνισμός αγοράς, η επιχείρηση πραγματοποιεί «το 6S διοικητικό τρόπο», ειδικά για το τμήμα ποιοτικού ελέγχου, από κάθε σύνδεση των διοικητικών μεριμνών στο τελικό προϊόν, στην ακριβή συμφωνία με το σύστημα και την εφαρμογή προτύπων. Το 2014, η επιχείρηση ενίσχυσε συνεχώς και τυποποίησε την εσωτερική διαχείριση και πέρασε το ISO9001: επικύρωση ποιοτικών συστημάτων του 2008 διεθνής.

Μέσω 10 ετών αδιάλειπτων προσπαθειών. XLN έχει καθιερώσει τις σταθερές και μακροπρόθεσμες σχέσεις συνεργασίας με πάνω από το σπίτι 350 enterprices και στο εξωτερικό. Η επιχείρηση θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους πελάτες μας στην ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών.

Στοιχεία επικοινωνίας
China Flashlight Technologies Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Deng

Φαξ: 86-755-5287468

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)