Κίνα Flashlight Technologies Ltd.

Υψηλός - ποιότητα, καλύτερη υπηρεσία, λογική τιμή.

Αρχική Σελίδα

China Flashlight Technologies Ltd. Γύρος εργοστασίων

Κίνα China Flashlight Technologies Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα China Flashlight Technologies Ltd. Πιστοποιήσεις
Θέλω να πω ότι τα προϊόντα σας πολύ καλά. Σας ευχαριστώ για όλη την πρότασή σας, επίσης αγαθό μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

—— Ο κ. Abílio Cipriano

Πολύ εκτιμήστε για την επαγγελματική υπηρεσία & τα υψηλότερα πρότυπά σας - ποιοτικός έλεγχος, πολύ ευτυχής να σας ξέρει.

—— Ο κ. Johnifere

Εμπιστευόμαστε την ποιότητα των προϊόντων σας. Αυτό πάντα το καλύτερο. Κρατήστε αυτήν την μετάβαση, και θα καθιερώσουμε μια μακροπρόθεσμη εμπορική σχέση με σας.

—— Ο κ. μηδέν

Είμαι Online Chat Now
1
China Flashlight Technologies Ltd.
πώς να παρουσιάσει

πώς να παρουσιάσει

φορτιστές κινητών τηλεφώνων κ.λπ. Meantimes μπορούμε επίσης να κατασκευάσουμε τα στοιχεία cOem σύμφωνα με το σχέδιο του πελάτη. Εκείνα τα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο ταξίδι/τη στρατοπέδευση/την καταστροφή/την έκτακτη ανάγκη και τα δώρα. Όλοι τους έχουν την πιστοποίηση ποιοτικής αρχής CE/RoHS/FCC/3C. Πολλά προϊόντα και η τεχνολογία έχουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματά τους, όπως το ραδιόφωνο δυναμό με το φακό, φορτιστής δυναμό, το φως έκτακτης ανάγκης αυτοκινήτων, τα ηλιακά ραδιόφωνα έχουν

1
China Flashlight Technologies Ltd.

1
China Flashlight Technologies Ltd.

 • Γραμμή Παραγωγής

  Τα προϊόντα μας είναι δημοφιλή σε Japan/USA/Ευρώπη/τη Μέση Ανατολή/τη Νότια Αμερική/την Αφρική κ.λπ.

  Τα κύρια προϊόντα μας συμπεριλαμβανομένων των φακών έκτακτης ανάγκης/των υπαίθριων φανών/των ασταθών φανών δυναμό/των ηλιακών φορτιστών κινητών τηλεφώνων λαμπτήρων γραφείων ηλιακών κ.λπ. Meantimes μπορούμε επίσης να κατασκευάσουμε τα στοιχεία cOem σύμφωνα με το σχέδιο του πελάτη. Εκείνα τα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο ταξίδι/τη στρατοπέδευση/την καταστροφή/την έκτακτη ανάγκη και τα δώρα. Όλοι τους έχουν την πιστοποίηση ποιοτικής αρχής CE/RoHS/FCC/3C. Πολλά προϊόντα και η τεχνολογία έχουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματά τους, όπως το ραδιόφωνο δυναμό με το φακό, φορτιστής δυναμό, το φως έκτακτης ανάγκης αυτοκινήτων, τα ηλιακά ραδιόφωνα έχουν αποκτήσει τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, χρησιμότητας και σχεδίου.

 • OEM / ODM

  Η επιχείρησή μας έχει τη μοναδική ομάδα σχεδιαστών μας, για τους διαφορετικούς τύπους από τις ανάγκες του πελάτη ODM $ cOem!

 • Ε & Α

  Η επιχείρησή μας έχει την οργάνωση το τμήμα λογισμικού Ε&Α και τμήμα μηχανημάτων Ε&Α. Έχουμε μια ισχυρή ομάδα Ε&Α από τη Γερμανία, την Ιαπωνία και την Κίνα. Θα μπορούσαμε να κάνουμε τη νέα μηχανή σχεδίου για σας με ένα μοναδικές λογισμικό και μια περίπτωση της βάσης σας μετά από ειδικό αίτημά σας. Με περισσότερο από 50elites στο διαμέρισμα RD, παρέχουμε το πρόγραμμα OEM/ODM για πολλές χώρες, όπως γερμανικός, η Ιαπωνία, ο Καναδάς, το Μεξικό, το Χογκ Κογκ, κ.λπ.

   

Στοιχεία επικοινωνίας
China Flashlight Technologies Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Deng

Φαξ: 86-755-5287468

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)